Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> Aktuální tarify T-Mobile

Aktuální tarify T-Mobile

Na tomto místě jsme pro Vás připravili přehled aktuálních tarifů T-Mobile platných pro rok 2015. Tento operátor aktuálně nabízí 5 neomezených tarifů „S námi“, které můžete znát z televizní reklamy a dále je v ceníku k dispozici ještě předplacená karta Twist. Vše nejlépe vystihuje přehledná tabulka aktuálních tarifů T-Mobile, kterou si můžete prohlédnout níže. Na první pohled je ceník poměrně jasný a jednoduchý, přesto se v něm najdete několik bodů, které je dobré při výběru tarifu od T-Mobile vědět.

Aktuální tarify T-Mobile 2015

  1. Pokud se blíže podíváme a porovnáme nabídku s konkurencí, zjistíte, že aktuální tarify T-Mobile jsou víceméně totožné s tarify ostatních konkurenčních operátorů jako je Vodafone či O2. Jediné, co se liší, je u nižších tarifů neomezené volání a SMS ve vlastní síti – to se totiž vztahuje vždy na konkrétní síť toho kterého operátora. Pokud např. má většina vašich známých čísla vedená u T-Mobile, vyplatí se pořídit si tarify od T-Mobile. Pokud mají Vodafone, vyplatí se Vodafone. To je v podstatě jediný rozdíl. Počet volných minut, dat i ceny jsou jinak naprosto totožné. Na začátku roku 2015 dokonce Úřad pro ochranu hospodářské soutěže zahájil s těmito operátory řízení pro podezření z kartelové dohody.
  2. Na rozdíl třeba od O2, T-Mobile neposkytuje žádné slevy pro důchodce ale ani pro studenty. Na našich stránkách jsme speciálně pro seniory připravili výběr těch nejlepších tarifů pro tuto cílovou skupinu.
  3. Pokud si ke kterémukoliv z aktuálních hlasových tarifů T-Mobile pořídíte ještě Internet na doma od tohoto operátora, získáte na něj až 300 Kč měsíčně slevu.
  4. Pro rodiny je připravena speciální akce „sdílených tarifů“. Při zakoupení libovolného tarifu z aktuální nabídky T-Mobile, můžete svému blízkému pořídit zvýhodněný tarif s neomezeným voláním a SMS do všech sítí za cenu pouze 449 Kč. Datový limit na internet však v takovém případě čerpáte společně.
  5. V případě vyčerpání dat lze kdykoliv datový limit navýšit a to o 50 MB za 25 Kč, o 200 MB za 100 Kč a o 1 GB za 200 Kč.

Porovnání a srovnání cen tarifů:

Přehled aktuálních tarifů T-Mobile pro rok 2015:

Název tarifu Měsíční paušál (bez úvazku/s úvazkem 2 roky) Volné minuty ve vlastní síti T-Mobile Volné minuty do ostatních sítí v ČR Cena za minutu volání do všech sítí po vyčerpání volných minut SMS do všech sítí Internet Poznámka
S námi v sítích 499 Kč / 349 Kč neomezeně 0 3,50 Kč neomezeně 50 MB
S námi v sítích+ 699 Kč / 549 Kč neomezeně 120 minut 3,50 Kč neomezeně 200 MB
S námi síť nesíť 899 Kč / 749 Kč neomezeně neomezeně neomezeně 1500 MB
S námi bez hranic 1149 Kč / 999 Kč neomezeně neomezeně neomezeně 3000 MB 300 volných minut na volání po Evropě
S námi bez hranic+ 1649 / 1499 Kč neomezeně neomezeně neomezeně 3000 MB 300 volných minut, 300 SMS a 300 MB po Evropě

Tagy: aktuální tarify t-mobile 2015, aktuální tarify t-mobile internet na doma, aktuální tarify t-mobile s námi v sítích, aktuální tarify t-mobile do zahraničí, aktuální tarify t-mobile s námi

TOPlist