Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> Změny UPC 2015

Změny UPC 2015

Společnost UPC patří k největším poskytovatelům kabelové televize a internetu na našem území. Její služby využívají statisíce zákazníků. Firma často pořádá i různé časově omezené akce, díky kterým můžete získat v roce 2015 zajímavé slevy. Nedávno jsme například přinesli informace o UPC internetu za 200 Kč, který patří svou cenou i spolehlivostí momentálně k nejzajímavějším nabídkám v ČR.

Pro rok 2015 si společnost UPC nachystala pro své zákazníky řadu změn. Některé z nich jsou pozitivní – plánované je například zařazení hned několika nových televizních programů. V roce 2015 by mělo dále dojít k dalšímu navýšení rychlosti internetu. Bohužel jednou ze změn je i plánované zdražení služeb UPC. To se týká pouze internetových balíčků a podrobněji si všechny změny probereme níže.

UPC změny pro rok 2015

Začněme zmíněným zdražením. Společnost UPC oznámila, že od 1.1.2015 dojde k plošnému navýšení cen všech internetových balíčků a to o 4,2%. Tuto změnu firma zdůvodňuje zachováním vysoké kvality a spolehlivost svého internetu. Zde si můžete prohlédnout ceník UPC pro rok 2015. V něm už si snadno vyhledáte, o kolik přesně by se cena měla navýšit právě vám. Obecně se zdražení internetu pohybuje od 8 Kč do přibližně 25 Kč u vyšších balíčků. U starších internetových tarifů UPC pak změna čítá přibližně 3% z původní ceny.

Pokud tak platíte pomocí trvalého příkazu, je nutné od nového roku provést změnu na vyšší částku. U inkasa a SIPA dojde k navýšení automaticky. Stačí si jen zkontrolovat výši inkasního limitu. Abychom byli úplně fér, je nutné zmínit, že kromě zvýšení ceny UPC v roce 2015 naplánovalo také bezplatné zrychlení internetu pro své zákazníky a zároveň bude docházet i k rozšiřování jeho dostupnosti. Rozšíření by se měla dočkat i nabídka televizních programů a to například o některé nové sportovní a dokumentární kanály.

TOPlist