Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> UPC internet za 200Kč

UPC internet za 200Kč

Pro všechny, kteří shánění kvalitní a cenově dostupné internetové připojení, máme zde jednu novinku. Společnost UPC – jeden z největších poskytovatelů kabelové televize, internetového připojení a pevných linek, si pro všechny zákazníky připravil výhodnou nabídku internetu UPC za 200kč měsíčně. Na to, jak tuto nabídku můžete využít a jaké jsou její podrobné parametry, se podíváme níže.

Za 200kč nabízí UPC internet s rychlostí stahování 10mb/s a odesílání se pak pohybuje kolem 1mb/s. Pro všechny čtenáře, kterým tato čísla příliš neříkají, můžeme říci, že tato rychlost je pro většinu běžných uživatelů internetu plně dostačující. Jediné, na co není tento nejlevnější UPC internet za 200kč příliš vhodný, je stahování filmů ve vysokém rozlišení. Většina běžných uživatelů však s ním bude velmi spokojená a to i díky jeho spolehlivosti. Velkým pozitivem také je, že objem přenesených dat není ani u této nejlevnější varianty nijak omezen.

Nejlevnější internet od UPC za 200kč měsíčně

A jak můžete tuto výhodnou nabídku získat? Tato časově omezená akce je připravena na internetové adrese dostupnyinter­net.cz a to všem nových i stávajícím klientům UPC. Cena této akce je konkrétně 270 Kč a v této sumě je již zahrnuto i zapůjčení nezbytného Wi-Fi modemu. Za zavedení akčního UPC internetu za 200kč dále zaplatíte jednorázový poplatek 99 Kč a dalších 404Kč, pokud nezvládnete instalaci modemu sami a bude potřeba práce technika. Samoinstalace je však v tomto případě velmi jednoduchá a podle návodu na stránkách ji zvládne každý.

Objednávku akčního UPC internetu za 200kč provede na zmíněných stránkách – služba nese název Internet 10. Po vyplnění osobních údajů budete kontaktování technikem, který vám do týdne doveze Wi-Fi modem až domů a internet zprovozní. Na závěr je nutné doplnit, že tato akční nabídka je časově omezená a platí pouze při podpisu smlouvy na 12 měsíců. V případě dotazů můžete kontaktovat zákaznické centrum UPC a připraven je i oficiální ceník služeb pro rok 2014.

TOPlist