Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> UPC klientské centrum

UPC klientské centrum

Společnost UPC patří k největším poskytovatelům kabelové televize, internetu i pevné telefonie v ČR. Její služby si za dobu jejího fungování oblíbily již statisíce spokojených zákazníků. Nedávnou navíc došlo k významnému zlevnění všech služeb a např. nejlevnější internet tak dnes můžete mít již za 200 Kč měsíčně. Níže jsme pro vás připravili kontakt na klientské centrum UPC, které využijete v případě dotazů, připomínek nebo i pokud chcete nějakou službu objednat a nejste si něčím úplně jisti. Na závěr je k dispozici i ceník služeb UPC pro rok 2014/2015, ve kterém najdete aktuální cenovou nabídku všech právě nabízených služeb.

Telefonní kontakt do klientského centra UPC

Klientské centrum UPC můžete kontaktovat několik způsoby. Tím nejběžnějším je telefon. Telefonní kontakt do klientského centra je +420 241 005 100 a to v případě jakýchkoliv dotazů ke službám, vyúčtování, výpovědím i nahlášení případných technických problémů. Operátoři jsou vám na tomto telefonním čísle k dispozici každý všední den od 8:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 18:00. V případě technických problémů pak můžete volat nonstop.

UPC klientské centrum můžete využit i k objednání nových služeb případně k přikoupení dalších balíčků k těm stávajícím. Pro takové případy je k dispozici zvláštní objednávková linka na telefonním čísle +420 844 222 111. Pracovníci klientského centra jsou vám na ní k dispozici ve všedních dnech od 8:00 do 20:00 o víkendech pak od 10:00 do 18:00. Na obě dvě telefonní linky UPC doporučuje volat mezi 11 a 17 hodinou, kdy je zde nejméně lidí a dostanete se tak rychle na řadu.

Využijete kontaktní formulář na internetových stránkách

Kontaktovat UPC klientské centrum je možné také prostřednictvím internetu a mnohdy je také tato cesta pohodlnější a rychlejší. Na oficiálních stránkách UPC.cz naleznete kontaktní formulář, který můžete pro položení dotazů do klientského centra využít. Jsou zde i adresy poboček centra v Praze, Brně, Ostravě, Olomouc a Českých Budějovicích a také kontaktní email. Pokud se chystáte objednat nové služby, též doporučujeme využít raději zmíněných internetových stránek firmy. Na závěr si pak můžete otevřít aktuální ceníky služeb UPC.cz pro rok 2014. Pro rychlou pomoc jsou dále připraveny detaily k tomu, jak UPC správně naladit.

TOPlist