Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> T-Mobile tarify pro důchodce

T-Mobile tarify pro důchodce

V minulém článku jsme si podrobně prošli tarify O2 pro důchodce. Tento „modrý“ operátor je ke svým zákazníkům nad 60 let poměrně štědrý a dává jim 50 Kč slevu na všechny své tarify z řady FREE. Bohužel u T-Mobile nic takového nenajdete. Tento operátor žádnou slevu či speciální tarif pro důchodce nenabízí. Najdeme tu jen jeden speciální tarif pro tělesně postižené s kartičkou ZTP/P. Ti zdarma dostanou 200 volných minut a SMS do všech sítí. Spíše než samotnou štědrostí operátora je to dáno hlavně tím, že stát na tyto občany přispívá částkou 200 Kč měsíčně.

T-Mobile není pro důchodce příliš vhodný

Dokonce i když jsme se snažili v nabídce T-Mobile najít nějaký tarif či předplacenou kartu použitelnou pro důchodce, příliš jsme nepochodili. Všechny předplacené karty od T-Mobilu jsou na dnešní poměry značně drahé a nevidíme důvod, proč by si člověk na občasné volání místo nich nepořídit třeba kartu od Sazka Mobilu nebo Opencallu. Podívejte se do velkého srovnání předplacených karet a uvidíte sami. Z tarifů s měsíčním paušálem stojí za zvážení snad jedině tarif S námi v síti, kdy za cenu 249 Kč/měsíčně získáte neomezené volání v síti T-Mobile. To využijete ale jedině pokud vaše děti či vnuci mají čísla vedená právě u tohoto operátora. V opačném případě je opět výhodnější poohlédnout se jinde.

Například v našem článku nejvýhodnější tarify pro důchodce najdete recenzi a srovnání všech tarifů, které jsou aktuálně v roce 2014 pro seniory nejvíce výhodné. V posledním době vzniklo mnoho nových, tzv. virtuálních operátorů a sami možná budete překvapeni, jak levně se již v dnešní době dá volat. Na závěr ještě přidáváme odkaz na stránku T-Mobile, kde si můžete prohlédnout aktuální nabídku tarifů. Pro důchodce však, podle našeho názoru, nic zvláštního nenabízí. Nyní se již podíváme, co zajímavého si pro seniory nachystal náš třetí největší operátor – Vodafone.

Tagy: t-mobile tarify pro důchodce, nejvýhodnější volání pro seniory

TOPlist