Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> UPC.cz ceník služeb 2014

UPC.cz ceník služeb 2014

Společnost UPC.cz patří k největším poskytovatelům domácího internetu a kabelové televize v ČR. Ti kromě nízkých cen oceňují také velmi velkou spolehlivost poskytovaných služeb, která patří k nejlepším ve svém oboru. Níže jsme pro zákazníky přichystali ceník všech služeb UPC.cz. Pro všechny klienty máme navíc dobrou zprávu. Ceny všech služeb šly i v roce 2014 prudce dolů a během roku jsou plánovány i další novinky jako bezplatné navýšení rychlosti internetu všem stávajícím uživatelům nebo přidání nových televizních stanic. Níže si již můžete prolistovat ceníkem se službami UPC.cz 2014 a vybrat si z nich tu, které vám bude vyhovovat nejvíce.

Ceník služeb UPC.cz na rok 2014

V ceníku služeb UPC.cz na rok 2014 najdeme kompletní nabídku internetu, kabelové televize i pevné telefonní linky. Níže jsme pro vás připravili stručný přehled a výtah z tohoto ceníku. Další podrobnosti pak naleznete přímo na oficiálních stránkách společnosti na adrese upc.cz/pdf/Ce­nik.pdf. Na rok 2014 jsou tedy připraveny tyto služby.

  • Internet: v aktuálním ceníku jsou momentálně k dispozici 3 balíčky internetu na doma. Ty nesou názvy Fiber Power 40+, Fiber Power 120+ a Fiber Power 240+. Cenově jsou tyto balíčky odstupňovány na 449 Kč, 599 Kč a 999 Kč. Balíčky internetu se liší rychlostí přenosu dat. Ve všech případech se jedná o konečné ceny za měsíc a to při podpisu smlouvy na 12 měsíců. POZOR! Aktuálně probíhá akce, kdy můžete získat UPC internet už za 200Kč měsíčně!
  • Televize: ceník služeb UPC.cz 2014 nabízí 3 jednoduché balíčky kabelové televize – Mini, Klasik a Komfort za ceny 154 Kč, 270 Kč a 370 Kč. V případě nejlevnějšího balíčku Mini získáte všech 25 českých volně vysílaných programů. U nejvyšší služby Komfort se počet programů pohybuje kolem 100 a svým rozsahem tak uspokojí i ty nejnáročnější diváky. Všechny nabízené služby můžete objednat pomocí stránek klientského centra UPC.
  • Telefon: i když tento způsob volání není tak populární jako dříve, umožňuje pevná telefonní linka velmi levné volání po celé ČR. V ceníku se službami UPC.cz 2014 tak najdeme také 3 balíčky s výhodným voláním. Jejich názvy Telefon 30, 100 a 200 značí i počet volných minut v každém z nich. Za balíčky pak v pořadí zaplatíte 25 Kč, 70 Kč a 120 Kč měsíčně. Kompletní srovnání výhodností tohoto volání naleznete zde.
TOPlist