Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> Odměna za dobití O2 vybrat odměny

Odměna za dobití O2 vybrat odměny

Odměna za dobití je věrnostní program určený všem zákazníkům společnosti O2, kteří využívají jejích předplacených karet. V textu níže najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky a samozřejmě nechybí ani možnost si svou odměnu za dobití O2 vybrat a to přímo na oficiálních stránkách. Telefónica O2 nabízí mnoho typu předplacených karet, z nichž ty nejnovější jsou na volání velmi výhodné. Mnoho zákazníků však stále využívá staré předplacené karty, na kterých vyjde volání až na 6 Kč/min. V rámci šetření vaší peněženky se proto podíváme tako na předplacené karty a operátory, kteří jsou v dnešní době nejvýhodnější.

Jaké odměny můžete za dobití kreditu u O2 získat?

Odměnu za dobití získá u O2 naprosto každý, kdo si dobije svou předplacenou kartu. Odměny jsou rozděleny do dvou kategorii – Zlaté odměny v případě dobití částkou 400 Kč a více a pak Stříbrné odměny při dobití nižší částkou. V každé kategorii je přibližně 15 odměn typu volných minut, SMS, MMS a dále třeba kredit 20 Kč navíc zdarma, sleva 30% na mobilní internet, atd. Přehled všech odměn si můžete prohlédnout v tabulce zde. Nově lze také spojit dvě dobití částkou nižší než 400 Kč v rozmezí 2 měsíců a dosáhnout tak na lepší Zlaté odměny.

Zaregistrujte se a budete zařazeni do slosování o hlavní cenu

Kromě těchto odměn, které získá při dobití kreditu každý, je možné se na stejném místě zaregistrovat vyplněním svým základních osobních údajů a budete zařazeni do slosování o Hlavní odměnu. Ta se pravidelně mění a v současné době jí je třeba chytrý telefon Meizu MX3 v hodnotě 10 000 Kč. Čím častěji si kredit do svého mobilního telefon u O2 dobijete, tím vyšší šance, že to budete právě vy, kdo získá hlavní cenu.

Odměna za dobití O2 – Vybrat odměny

A teď to nejdůležitější – kde si své výše probírané odměny vybrat. K vybraní odměn postačí, když si dobijete kredit na své předplacené kartě a to jakýmkoliv dostupným způsobem (kupónem, na terminálech Sazky, v bankomatu, internetovém bankovnictví, atd.). Bezprostředně po dobití obdržíte na své mobilní číslo SMS s unikátním kódem, který už jen stačí vyplnit na oficiální stránkách na adrese odmenazadobiti.cz a můžete si své odměny za dobití O2 vybrat. Níže najdete ukázku přihlašovacího formuláře po jehož kliknutí budete přesměrování na oficiální stránky.

Odměna za dobití O2 vybrat odměny

Využijte nových levnějších předplacených karet a tarifů od O2

Horkou novinkou letošního roku je předplacená karta O2 s neomezenými hovory. Za každý hovor a to do jakékoliv sítě v České republice zaplatíte pouze 5,90 Kč za první minutu volání. Volání po první minutě je zdarma a to v případě, že jste si v minulých 30-ti dnech dobili kredit alespoň 300 Kč. Jedinou výjimkou je volání do sítě O2, které je po první minutě vždy zdarma a to i v případě, že jste si daný měsíc zrovna požadovaný limit nedobili.

Celkově se však jedná o jednu z nejvýhodnějších předplacených karet v ČR a to obzvláště pokud rádi a dlouho voláte dlouho. I s touto kartou si můžete vybrat odměnu z programu Odměn za dobití O2. Určitě si doporučujeme prohlédnout také nabídku všech tarifů O2, která se v poslední době též velmi změnila. Pokud je vám navíc více než 60 let, nabízí O2 slevu pro důchodce v hodnotě 50 Kč na všechny své tarify a to každý měsíc.

U nás si snadno vyberete nejvýhodnějšího mobilního operátora

Program Odměn za dobití O2 s vybíráním odměn je pěkný, ale na našem trhu je už více než 50 mobilních operátorů s nimiž můžete oproti O2 v některých případech i významně ušetřit. Věděli jste například, že operátor Fayn Mobil nabízí nejlevnější neomezený tarif již za cenu 489 Kč měsíčně a to bez závazků?.

Nebo že u Tesco Mobile získáte za 150 Kč měsíčně neomezené volání ve vlastní síti a k tomu navrch 120 minut volání do všech sítí a 60 SMS? Doporučujeme se proto důkladně rozhlédnout na našich stránkách a výhodnost své předplacené karty O2 si porovnat s konkurencí. Vše potřebné najdete v sekcích Porovnání cen mobilních operátorů a jejich tarifů a Srovnání všech předplacených karet v ČR.

TOPlist