Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> Vodafone tarify pro seniory

Vodafone tarify pro seniory

V předchozích dvou článcích jsme si přiblížili, jaké slevy a výhody si pro důchodce v roce 2014 připravili operátoři O2 a T-Mobile. Nyní se blíže podíváme na nabídku pro seniory od Vodafonu. Ten bohužel momentálně, stejně jako T-Mobile, žádný speciální tarif či slevu pro tuto věkovou skupinu nenabízí. Jediné co u něj najdeme, je zvláštní tarif pro držitele průkazu ZTP/P. Ten za 50 Kč měsíčně slibuje 50 minut volání do všech sítí. To je velmi smutné, protože Vodafone dostane od státu na každého takového zákazníka 200 Kč měsíčně. Celkově tak tento svůj tarif pro ZTP/P prodává za 250 Kč, což je cena absolutně přemrštěná a skutečně to tak vypadá, že se na takto postižených lidech rozhodl snad ještě vydělávat. Abychom ale jen nekritizovali, v aktuální nabídce Vodafone se přeci jen dá pro seniory najít něco zajímavého, i když cenu budete muset zaplatit jako každý jiný.

Neomezené hovory za 8 Kč pro seniory ideální

Lidé v důchodovém věku si u Vodafone velmi oblíbily předplacenou Kartu do všech sítí. Díky ní zaplatíte za neomezeně (po 1 hodině se vždy hovor automaticky ukončí) dlouhý hovor do vlastní sítě vždy jen 7 Kč. Pokud vaše děti či vnuci používají operátora Vodafone, je tato kreditem nabíjená karta naprosto ideální. Vodafone navíc za každé dobití částkou 250 Kč a více dává 2–7 dní volání a SMS ve vlastní síti úplně zdarma a to v rámci svého bonusového programu Odměna za věrnost.

Zajímavé jsou také doplňkové balíčky, které pro kartu zakoupíte. Balíček „Nonstop víkend“ aktivuje za 20 Kč neomezené volání do Vodafone na celý nejbližší víkend. Další balíček pak za 20 Kč poskytne neomezené hovory v síti, tentokrát však na aktuální den. Díky všem těmto výhodám představují předplacené karty tohoto operátora pro seniory rozhodně zajímavou možnost. S konkurencí je můžete srovnat v našem porovnání předplacených karet.

Z tarifů nás zaujal hlavně ten nejnižší s názvem Start s neomezeným voláním v síti Vodafone za 249 Kč měsíčně. Ten představuje dobrou náhradu výše zmíněné předplacené karty v případě, že do této sítě voláte častěji. Pokud ale vaší příbuzní a známí nemají a nepoužívají tohoto operátora, vyplatí se poohlédnout jinde. U nás najdete kompletní rozbor nejvýhodnějších tarifů pro seniory pro rok 2014, do kterého jsme zařadili více než 50 mobilní operátorů, kteří u nás momentálně působí. Který z nich vyšel po důchodce nejvýhodněji? I to se v něm dočtete.

Tagy: vodafone tarify pro seniory, vodafone tarify pro důchodce

TOPlist