Mobilní-operátoři.eu

Úvodní stránka >> Články >> T-Mobile operátor kontakt

T-Mobile operátor kontakt

Operátor T-Mobile patří do trojice největších poskytovatelů mobilních služeb na našem území. Zde si můžete prohlédnout jeho aktuální nabídku tarifů. Níže najdete způsoby, jak tuto společnost v případě potřeby kontaktovat. To se bude hodit jak stávajícím zákazníkům, tak i čtenářům, kteří zvažují k tomuto operátorovi přejít. Kompletní postup, jak na přenos čísla od jiného operátora pak je připraven zde. Co se kontaktů týče, k dispozici je hned několik způsobů. Můžete zavolat na zákaznickou linku, napsat email, přihlásit se do internetové samoobsluhy či navštívit některé z prodejních míst T-Mobile osobně.

Kontakty na operátora T-Mobile

  1. Vůbec nejjednodušší způsob, jak se spojit s tímto operátorem, je využít jeho zákaznickou infolinku, která funguje 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Pro zákazníky s předplacenou kartou či hlasovými tarify je určena zákaznická linka na čísle 800 73 73 73. Firemní klienti pak využijí kontakt na operátora na čísle 800 73 73 33.
  2. Svůj dotaz můžete položit i prostřednictvím emailu. Emailový kontakt na operátora T-Mobile je info@t-mobile.cz a přiložit můžete i přílohu až do velikosti 10 MB.
  3. Pokud již zákazníkem tohoto operátora jste, můžete k vyřízení většiny náležitostí využít přihlášení do internetové samoobsluhy Můj T-Mobile, kterou najdete na adrese muj.t-mobile.cz. Přihlášení je velice snadné a na jednom místě najdete přehled provolaných minut a spotřebovaných dat, vyúčtování z předchozích období a pomocí internetové samoobsluhy je možné i ovlivnit většinu nastavení – změnit si tarif, zakoupit některých z doplňkových balíčků, dobít si kredit, atd.
  4. Pokud chcete něco nastavit na svém mobilním telefonu, či potřebujete vyřídit něco složitějšího, bude nejlepší osobně zaskočit na některou z poboček T-Mobile, kde vám vyškolený personál zdarma a ochotně se vším nastavením a požadavky pomůže. Prodejny se nacházejí v každém větším krajském a okresním městě a podrobný kontakt na pobočky operátora T-Mobile naleznete zde a to včetně přesných adres a otevíracích dob.

Další zajímavé články:

Tagy: t-mobile tarify pro důchodce, t-mobile operátor kontakt, aktuální tarify t-mobile

TOPlist